Här köper du Kokoon Design i Sverige

Kokoon Design är ett inredning och designföretag från Belgien. Företaget både designar och tillverkar heminredning med en stilren, minimalistisk och modern stil. Produkterna som de tillverkar är både kvalitativa och prisvänliga. Ofta försöker de vara sparsamma med färger, samtidigt som de följer nutida trender.

Kokoon Design i Sverige

Kokoon är stora i sitt hemland Belgien och även i andra delar av Europa, där du hittar dem i många fysiska butiker. Populärast är de i de närliggande länderna i västeuropa: Nederländerna, Luxemburg, Frankrike, Storbrittannien, Danmark, Österrike och Tyskland. Dock har de fortfarande en ganska liten närvaro i Sverige. Därför blev vi så glada när vi upptäckte att den nya e-handlaren TrendZone nu tagit in vissa detaljer från Kokoon. Hos TrendZone hittar du ett begränsat, men väl utvalt sortiment från varumärket – bland annat statyetter, lampor, vinställ och fat. Välj mellan flera spännande och intressanta designinredningsprodukter som förgyller rummen där hemma.

Köp Kokoon i Sverige här

Drömlik design

Det är tydligt att Kokoons designers drar mycket inspiration från moderna trender inom design. Varje år släpper varumärket cirka 50 nya produkter. Totalt har designhuset idag skapat över 600 olika unika designer.

Our product range consists of more than 600 references stored in our 10,000 m² warehouse. Each reference is specifically designed to meet the needs of our European customers. Quality control is done by us at the factory gates to guarantee the quality of the highest manufacturing standards.

kokoondesign.com/our-products 2019

Vi tycker oss finna en tydlig inspiration från drömmarnas värld. Kanske är det de runda formerna, den dominerande vit-glaserade färgen eller kanske något annat. Vi har svårt att sätta fingret på det. Designen är lätt och enkel, men samtidigt drömlik och avskalat modern. Moderna material, former och toner dominerar här.

Kokoon Designs popularitet

Under de senaste 12 åren så har Kokoons stil sakta men säkert spridit sig över den västra delen av Europa. Tack vare den unika och moderna stilen hos deras möbler och detaljer så tilltalar de starkt den yngre generationen. För unga människor som skapar sitt första eller kanske andra egna hem så är Kokoon ett attraktivt val inom möbler och inredning. De har ett modernt sortiment som täcker alla hemmets olika behov. Ute i Europa så kan de som som uppskattar moderna designtrender inreda hela sina hem från Kokoon. I Sverige får vi tills vidare nöja oss med ett mer begränsat utbud och kanske någon enstaka detalj att berika just vårat hem.

Artikeln är skriven av
Läs fler artiklar från Anna Holt

Koziol Design – Handla Koziol här

Koziol är design och heminredning i funktionell, giftfri plast. Koziol står för...
Läs mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *